Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med Reseshopen

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Cypern
Följ med oss till  ett av våra absoluta favoritresmål på våren. Solsäkert väder, jättefina stränder och ett turkosblått hav. Vi bor på populära lägenhetshotellet Melpo mitt i byn nära till bytorget, många bra restauranger, shopping ,fina Grecianstranden och hamnen på promenadavstånd
1 resa 18 oktober
Lofoten från Norrbotten
På den här resan åker vi fjordbåt på den mest spektakulära sträckan genom Lofoten, in i den smala Trollfjorden. Här är bergssidorna så tätt inpå oss att vi nästan kan röra vid dem. En bussresa till den charmiga lilla fiskebyn Henningsvaer. Vi upplever också vackra fjällnaturen med Abisko och Lapporten och en fin tågresa från Narvik upp på fjället med Rombakksfjorden långt under oss
2 resor nästa avresa 6 juni
Mallorca
Mallorca är en enastående semesterö med gröna berg, charmiga städer och färgglada badorter. Vi bor i Can Pastilla, ett stenkast från Playa de Palma, med sin långa och fina strand och endast 20 minuter till staden Palma som erbjuder ett stort urval av restauranger, shopping och sevärdheter.   Här finns möjligheten att kombinera sol och bad och för de som är lite mera nyfiken på att se sig omkring, kan man boka på med utflykter.
1 resa 3 juni
Inlandsbanan Norrgående
Östersund – Inlandsbanan – Gällivare – Kiruna – Abisko Följ med oss på en resa där vi tar oss fram med tåg, Inlandsbanan och buss genom vårt inland till de vackra fjällen i norr, linbana upp till Noulja hemresan med nattåget.
1 resa 6 juli
Algarve
Följ med oss på en resa till till Algarve med 3 dagars vandringar efter kusten. Vi bor i  kuststaden Albufeira, här erbjuds vi bad, shopping och stort utbud av restauranger. Promenera längs med kustlinjen, bland klippor, grottor och fantastiska ständer.
1 resa 15 oktober
Dansresa till Kroatien
Följ med på en resa med fokus på dans. Dansa, sola, bada och umgås en vecka i Kroatien med Tony Irving, Malin Watson , Daniel Everborn och Mathilda Lindgren. Även Natasa Ambroz kommer att vara tillgänglig för privatlektioner under veckan. Kombinera din resa med träning, semester och samtidigt få chansen att träffa nya vänner. Vi bor på mysiga Bluesun Hotels & Resorts i den gemytliga orten Supetar på ön Brac. Till Supetar centrum är det bara en kort promenad och där finner du restauranger, barer och affärer samt hamnen med dess marina. Hotellen inom anläggningen ligger nära varandra och delar faciliteter såsom restaurang, poolområde och reception. Denna unika dansresa passar såväl nybörjare som de med mer dansvana – det finns något för alla. Följ med på en resa du sent kommer att glömma!
3 resor nästa avresa 10 september
En Himmelsk Musikalkonsert
I En Himmelsk Musikalkonsert får du uppleva musiken från musikalen Så som i Himmelen och en kavalkad av de största musikalpärlorna från West End & Broadway. Än en gång ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och musikalstjärnan Tuva B Larsen , världsstjärnan Malena Ernman , folkkära Morgan Alling , musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg , Sofia Pekkari , Christopher Wollter m fl. Bland körens övriga sångglada medlemmar ser vi bl a Beatrice Järås , Rikard Björk , T hérèse Andersson Lewis , m.fl. av fantastiska sångare.En stjärnfylld 20-mannaensemble uppbackat av en stor orkester välkomnar till en unik konsertupplevelse! Välkommen till En Himmelsk Musikalkonsert i Dalhalla
1 resa 18 juni
Geiranger och Raumabanen
Lillehammer, Gudbrandsdalen, fjordbåt från Geiranger till jugendstaden Ålesund, en tur med Raumabanen och avslutning i Röros ger dig en unik möjlighet att komma tätt inpå ett av de mest spektakulära naturområden som Norge har att erbjuda
1 resa 1 augusti
Geiranger och Raumabanen SDL
Lillehammer, Gudbrandsdalen, fjordbåt från Geiranger till jugendstaden Ålesund, en tur med Raumabanen och avslutning i Röros ger dig en unik möjlighet att komma tätt inpå ett av de mest spektakulära naturområden som Norge har att erbjuda!
1 resa 11 juli
Irland
Grönskande landskap, ljunghedar och torvmossar i Connemara, vild och dramatisk natur vid Cliffs of Moher.  Färggranna hus och medryckande irländsk musik på pubarna i Dublin och Galway.    
1 resa 26 september
Tallinn
Avresedatum: 5 juni & 14 augusti  Njut av god mat och underhållning ombord på Tallink Siljas fina M/S Baltic Queen under två dagar. En heldag i den charmiga Hansastaden Tallinn med sina mäktiga torn och fästningsmurar. Här erbjuds hantverk, torghandel, moderna varuhus för shopping, samt en mängd trevliga restauranger som serverar både lokal och internationell mat. Du kan också shoppa loss enligt begreppet "EU-shopping". Det betyder att vår buss och chaufför följer med i land och du kan passa på att handla till bra och billiga priser på köpcentrat Sadama market, som ligger nära hamnen. Därefter kan du lasta dina varor direkt ombord på bussen.  
2 resor nästa avresa 5 juni
Toscana
Följ med oss till ett av Italiens mest älskade områden, ett mjukt böljande landskap med vinodlingar och cypresser.  Italiens konst och kultur kombineras med god mat och goda viner. Vårt lägenhetshotell, Riva Del Sole, ligger i ett lummigt område invid den kilometerlånga sandstraden, som är en av Toscanas bästa stränder. In till den charmiga byn Castiglione della Pescaia är det knappt 2 km, dit man kan promenera eller ta lokalbussen som stannar vid hotellet. Lägg till guidade utflykter, utforska området på egen hand, perfekta förhållande för cykling bl.a., eller koppla av i stolstolen vid stranden eller vid det stora poolområdet.
1 resa 12 september
Island
I norra Atlanten hittar vi Europas mest spektakulära ö, med sin karga och säregna natur med inslag av gejsrar, vattenfall och glaciärer. Reykjavik erbjuder förutom historia och kultur, bra shopping och ett sjudande nattliv. Ett drömresmål för många Redan under inflygningen så ser vi det karga vulkanlandskapet med smaragdgröna inslag och den märkligt turkosa Blå Lagunen. Förutom de utflykter som ingår, stadsrundtur i Reykjavik, entré och bad i Blå Lagunen och den klassiska Gyllene Cirkeln , finns tid att utforska Island på egen hand.
1 resa 5 oktober
Lofoten från Arlanda
Flyg till Kiruna, buss över Riksgränsen til Svolvaer på Lofoten, unik Fjordbåtstur med lunch och havsörnsspaning in i Trollfjorden, buss till den charmiga lilla fiskebyn Henningsvaer, buss över Lofoten till Narvik och tåg till Kiruna, en av världens vackraste tågresor och flyg tillbaka till Arlanda
1 resa 26 augusti
Helsingfors
Avresedatum: 5 juni & 14 augusti  Njut av god mat och underhållning ombord på fina Silja Symphony  under två dagar. Ombord på fartygen finns något för alla. Här finns en elegant gågata med ett stort utbud av shopping till förmånliga havspriser och moderna restauranger för alla smaker. Du hittar även tax-free, underhållning varje kväll och en relaxavdelning med bastu och jacuzzi. En heldag i livfulla  Helsingfors som där du hittar saluhallar, teatrar, konst och shopping. Här finns också ett prisbelönt bibliotek med modern teknik och aktiviteter som lockar många av stadens invånare till byggnaden. Helsingfors erbjuder på sitt eget charmiga sätt en härlig mix av storstadsmiljö och vacker natur. Staden vid havet visar upp fin arkitektur, underbar design och inte minst bastuvärldar. En metropol som är lätt att utforska till fots. 
2 resor nästa avresa 5 juni
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top