Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med Abramssons Buss AB

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Smakfullt Möte Tre Länder
Underjordiska upplevelser och konstrastfyllda städer är några av höjdpunkterna på resan som går till ”hörnet” av tre länder – Nederländerna, Tyskland och Belgien. Addera smakfulla delikatesser som belgisk choklad, klosteröl och nederländskt vin en härlig vecka framför oss. Vi reserverar oss för eventuella programändringar eller stora valutaändringar och bränsletillägg. Vi vill även uppmärksamma att på denna resa kan det krävas Covidpass. 
1 resa 18 september
Lofoten Norge 2022
Lofoten Ljusa nätter i Norges övärld 2022 Vi reserverar oss för eventuella program ändringar eller stora valutaändringar och bränsletillägg. Vi vill även uppmärksamma att på denna resa kan det krävas Covidpass.  Upplev en sagolik natur med höga fjäll som sträcker sig ut mot havet, fjordar mellan de mest fantastiska bergsklippor, små genuina fiskebyar med röda stugor och ljusa stränder. Lofoten är ett fantastiskt paradis i Nordnorge bestående av tusentals öar omflutna av Golfströmmen. Om inte detta skulle räcka får vi även ett oförglömligt minne när Hurtigruten tar oss med på kanske en av världens vackraste sjöresor. Upplevelserna avlöser varandra och ingen dag blir den andra lik. Följ med till Norges kanske mest vackraste och fascinerande landskap!   
1 resa 20 augusti
Oktoberfest i Bremen
Under oktober varje år hålls oktoberfest i Bremen. Här firas med tivoli, öltält, nöjen, musik och tysk mat i alla varianter. Bremens oktoberfest tillhör Tysklands största. Det finns alla möjligheter till bra shopping i den trevliga staden. På med Tyrolerhatten nu åker vi på en resa till oktoberfesten i Bremen och roa dig kungligt i en stad i glad feststämning. Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Observera att Covipass kan vara krav på denna resa.
1 resa 26 oktober
Dygnskryssning med Glory
Sköna, nya Viking Glory! Nu kan du äntligen säkra din plats ombord på Viking Line flottans nykomling Viking Glory – ett av världens klimatsmartaste fartyg, specialdesignat för en kryssningsupplevelse utöver det vanliga. 
2 resor nästa avresa 14 augusti
Dalhalla
Jesus Christ Superstar i Dalhalla sommaren 2022! Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla sommaren 2022.  Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp ännu en föreställning av  Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar ” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än  Peter Stormare ,  som Jesus ser vi Guldmasken-belönade  Linus Wahlgren  och souldrottningen  Laila Adéle  gör rollen som Maria Magdalena.
1 resa 2 juli
The Bodyguard Musical och Cinderella
The Bodyguard the musical spelas på China Teatern i Stockholm. Musikalen är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston (Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer).  Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You och många många fler.   Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel. Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm från Piteå spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis.   
2 resor nästa avresa 20 oktober
Medleforspark Wendy & Peter Pan
En nyskriven musikalföreställning för alla åldrar, fritt bearbetad efter Barries klassiska äventyr om landet Ingenstans. Spelas som sommarteater 2022 och 2023 i Medleforsparken, Skellefteå. Innan musikföreställningen besöker vi Sara Kulturhus och får en rundtur med Västerbottensteaterns personal.
3 resor nästa avresa 18 juni
Kryssa på Ångermanälven med M/S Ådalen III
1 resa 9 augusti
Dansbandsveckan Cinderella Dubbel X
Cinderella Dansbandsveckan, Nionde gången gillt – Nu kör vi!  Så klart kan du njuta av krispiga skärgårdsvyer, finfina taxfreefynd och folkkära artister även under de nya kryssningarna, vi får ju även uppleva dubbelt så mycket underhållning. Men framför allt får du ge dig ut på en kulinarisk upptäcktsresa med Kocklandslaget vid rodret. 
1 resa 2 oktober
Vasa - Dagskryssning
Har du saknat känslan av att kasta loss från vardagen, bara göra en kryssning över dagen? Nu är hon här… Aurora Botnia   men v i tittar närmare på stad och land i vårt grannland Finland.
2 resor nästa avresa 20 juni
Dagresa en historisk & matfylld resa
Följ på en resa igenom historier om krig till tvål och goa körvar!
1 resa 16 augusti
Utvandrarna Kosta & Öland
Vår allra nyaste resa kan inte ligga mer rätt i tiden – på juldagen hade den nya filmen om Wilhelm Mobergs Utvandrarna premiär. I rollerna ser vi bl.a. Gustaf Skarsgård, Sofia Helin, Tove Lo och Liv Ullman. Under vår resa upplever vi det mest småländska av Småland och färdas i utvandrarnas fotspår. Hyttsill, shopping, glaskonst och en glasbar på 3,5 ton står också på programmet.
1 resa 11 september
Hällsnäs Hotell & Tjolöholms Slott med Julmarknad och Ullared
Det här är resan för dig som gillar att shoppa och hamna i riktig julstämning!  Vi startar vår resa på fantastiska Hällsnäs  Hotell, där vi har TV aktuella stjärnkocken Thomas Sjögren är delägare. Gammal norrlänning som han är, kanske vi har turen att träffa honom. Vi kommer att besöka  Ullared där vi laddar upp med fina julklappar, för att sen dra vidare till Tjolöholms slott, där julen är en kär tradition för många. Den första julmarknaden anordnades så tidigt som 1987.   Visst hänger du med!
1 resa 17 november
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top