Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med First Class Travel

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Downton Abbey
Verklighetens Downton Abbey 20 - 24 augusti 2022 Följ med oss till de tjusiga slottsinteriörerna, den lantliga idyllen och de charmiga små engelska områdena där många kända engelska tv serier spelats in. Highclere Castle är det riktiga namnet på Downton Abbey. Besök på slottet där änkegrevinnan roade oss med sina syrliga kommentarer, och där Carsons diskret smög i kulisserna, är så klart höjdpunkten på resan. Resan inkluderar besök i flera filmiska och litterära miljöer med underbara vyer.
1 resa 20 augusti
Languedoc – Roussillon
Vinresa till Languedoc–Roussillon  |  25 - 29 september 2022 Följ med Carina Olofsson Gavelin på en unik vinresa och träffa några av områdets främsta vinodlare. Bo i den ljuvliga kuststaden Marseillan. Njut av utsökta viner och god mat. Languedoc-Roussillon är världens största vinregion. Från Provence till Pyrenéerna sträcker sig ett vackert och varierande kulturlandskap. För vinälskare är regionen vinvärldens mest dynamiska och spännande del. Carina Olofsson Gavelin är vår svenska vinciceron på resan. Carina är Master Level certifierad utbildare på Languedoc-Roussillon och en uppskattad föreläsare och guide med många munskänksföreläsningar om Roussillon.  
1 resa 25 september
Andalusien för livsnjutare
Andalusien för livsnjutare 5 - 11 oktober 2022 Andalusien är en fascinerande och varierande region i Spanien som får en att tänka på sol, Medelhavet, solmogna apelsiner, olivträd, vinodlingar, vitkalkade hus och avkopplade människor. Vilket fångar hela bilden av spanskhet. Andalusien är trots detta landets mest mångsidiga region med allt från bergsmassiv till milslånga stränder.
1 resa 5 oktober
Rundresa Montenegro
Rundresa Montenegro 04 - 11 oktober 2022 Följ med på en spännande resa till ett av Europas yngsta, självständigt 2006, och minsta land. Montenegro visar upp storslagen natur, historiska kvarlämningar och en fascinerande historia. 
1 resa 4 oktober
Rundresa Irland
Rundresa Irland 06 - 13 september Följ med oss till Irland den sjungande, dansande, skummande och gröna ön. Irländsk folkmusik, Riverdance, Guiness och charmigt (?) opålitligt väder! Detta i kombination med en spännande historia, vackra vyer och kulturella skatter gör Irland till ett resmål du bara måste besöka.  
1 resa 6 september
Skånsk Vinfestival
Skånsk Vinfestival 29 juli 2022  Vinfestivalen "Smaka Svenska Viner" är en höjdpunkt som bara blir bättre och trevligare för varje år. 2022 blir det sjätte gången som den arrangeras. Följ med och njut av lokala viner tillsammans med vår egen ciceron och sommelier Carina Olofsson Gavelin.   
1 resa 29 juli
Rundresa Skottland
Rundresa Skottland 28 september - 05 oktober 2022  Följ med oss till Skottland. Slottens, kiltarnas, säckpipornas, sjöodjurets och inte minst whiskyns förlovade (hög)land. Under vår tur hinner vi uppleva det mesta och bästa av Skottland.  
1 resa 28 september
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top