Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med Here We Go

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Gruppresa - BlueBay Banús, Marbella
Gruppresa till Marbella  Åk till fantastiska Marbella och bo på Hotel BlueBay Banús. Hotellet ligger inte långt ifrån Real Club och med gångavstånd till centrum. På denna gruppresa blir det spel med goda vänner, nyfunna vänner och men chans till lektioner med en av dom bästa engelsktalande spanska tränarna.   OBS. Behöver ni flyga från Göteborg kontaktar ni oss så ordnar vi det.
8 resor nästa avresa 9 september
Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park
Resan med fler dagar och mer padel! Denna resan är för dig som vill ha mycket padel när du är iväg. Du får mycket padel på 3-5 dagar. Ta chansen att åka med 16 andra padeltokiga spelare och spela med padelspelare från hela Sverige!  Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg med SAS och padel, lägg där till helpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 
2 resor nästa avresa 24 september
Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park
Bra boende med närhet till allt!  Under ett par dagar blir det träningar och matchspel men någon av våra duktiga tränare, så ta nu chansen och ta ditt padelspel till en ny nivå och samtidigt få ett par sköna dagar med klubbkompisarna  i soliga Spanien. Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar.Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om.Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg med SAS och padel, lägg där till helpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan.
1 resa 3 augusti
Magaluf - Hotel Samos med André Lennberth
Padelresan som ger det där lilla extra! Många bra lektioner i Padel anpassad efter din nivå. Många härliga skratt, sol, bad och värme. Åk med några kompisar, med din partner eller varför inte åka med själv för att knyta nya Padel kontakter. Under 4 dagar äter, andas och sover vi Padel.
1 resa 25 september
Klubbresan Mallorca 7 - 10 Okt
Solig tennisresa med erfarna tränare Häng med på denna klubbresa och kombinera tennis med vackra Mallorca. Boende sker på 4* Hotel Zafiro Rey Don Jaime som ligger i Santa Ponsa med endast 300m till tennisbanorna. 
1 resa 7 oktober
Alicante
Lyxpaket till Alicante! Några av Costa Blanca-kustens mest besökta platser är Alicante med många golf o padelbanor. Vi samarbetar med Bela Padelcenter som ligger rakt över hotellet med banor av högsta kvalite med nya fräscha padelbanor men också tennisbanor.   Rent geografiskt ligger Costa Blanca-kusten på samma breddgrader som Cypern och Turkiet, vilket är en garant för ett skönt klimat och utsökta träningsmöjligheter. Utöver padeln så kan man även få tillgång till inomhus och utomhuspooler och ett välutrustat gym. Ta chansen och åka ner till soliga Spanien för att spela bra padel med vännerna eller varför inte företaget.
6 resor nästa avresa 9 september
WAP-Lloret de Mar - 4*Hotel Olympic Park
Åk med oss och spela padel i höst! Denna resan är för dig som vill ha mycket padel när du är iväg. Du får mycket padel på 4 dagar. Ta chansen att åka med 16 andra padeltokiga spelare. Ni får under er vistelse hjälp med att förbättra ert padelspel med stöd av Henrik. Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg med SAS och padel, lägg där till helpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 
1 resa 10 september
WAP-Lloret de Mar - 4* Olympic Park
Denna resan är för dig som älskar padel! På 4 dagar får vi in hela 9 timmar spel! Ta chansen att åka med likasinnade eller samla ihop ett gött gäng och anmäl er tillsammans. Ni får under er vistelse hjälp att förbättra ert spel med stöd av Anders Jönsson. Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg T/R och padel, lägg där till halvpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 
5 resor nästa avresa 28 maj
Estepona longstay höst
Genuina Estepona med tävlingar och varierad golf Boka vårt populära arrangemang i solkustens mest gemytliga ort Estepona, nu med ännu mer kvalitet och variation på golf. Här bor ni nära havet och inom kort promenad når ni det vackra centrumet med otaliga restauranger, kaféer, kullerstensgator kantade med lokala boutiquer och marknader. Golf spelas som sällskapsrundor på hemmabanorna Estepona GC och La Canada och en gång i veckan ordnar vi sociala tävlingar på högklassiga utflyktsbanor tillsammans med våra representanter, prisutdelning och lunch med dryck efter rundan. Söker ni en longstay med varierad golf och ett boende där ni har service och ett stort utbud runt knuten så behöver ni inte leta längre. Detta paket inkluderar även flyg!
3 resor nästa avresa 11 oktober
Rompido - 5* Precise Golf Resort El Rompido
Hög klass till bra pris!  Golf El Rompido ligger i provinsen Huelva, i den västra delen av Andalusien, och är integrerad i den naturliga miljön i Marismas del Río Piedras. El Rompido är den enda golfbanan i regionen som har 36 hål (norra banan och södra banan) utan någon fastighetsutveckling runt sig. Dess två 18-hålsbanor, omgivna av tall- och apelsinlundar, rynkar myrarna och öppnar mot Atlanten med spektakulära vyer, vilket ger dem som går genom dem en unik känsla. Naturens kraft är närvarande vid varje steg, vilket gör golfutövandet till ett nöje för sinnena. Detta paket inkluderar även flyg!
2 resor nästa avresa 18 oktober
Cascais - 4* Pestana Sintra
Prisvärt paket till underbara Cascais  Prisvärt golfhotell utanför Lissabon som passar både kompisarna, paret och familjen! Vid berget Sintras fot ligger en av Lissabonområdets mest prisvärda golfanläggningar, Pestana Sintra, med sin egen 18-håls bana. Här kan man till en rimlig kostnad unna sig en golfvecka, botanisera bland Cascais myller av restauranger eller i Lissabon bland alla shoppingcenter och sevärdheter. Allt detta i ett behagligt klimat och behaglig atmosfär. Golfbanan passar alla nivåer men kommer vara utmanande även för de med lägre hcp. I anslutning till banan finns också utmärkta träningsfaciliteter.  Detta paket inkluderar även flyg.
2 resor nästa avresa 11 oktober
Alicante - Alicante Golf Hotell ****
Golf veckoresa till Alicante Golf Hotel **** En underbar veckoresa med mycket golf och sol i ett paket.  Alicante är staden där ni kan njuta av det perfekta medelhavsklimatet året runt. Det är solsäkert när ni vill komma undan det skandinaviska gråa vädret. Med boende på Hotel Alicante Golf som ligger till endast 7 km från stadskärnan, flygplatsen är till 20 minuters bilkörning avstånd. Golfbanan ligger utanför hotellet och flera restauranger finns på gångavstånd. Allt detta gör att en golfresa här kan vara det perfekta valet för att komma undan vardagen och koppla av med mycket golf och sol. Är du även en padel älskare? I närheten av hotellet finns högkvalitativa padelbanor för dig som vill spela även padel. Detta paket inkluderar även flygresa.
5 resor nästa avresa 11 oktober
Lagos - 4* Marina Club 1 vecka
En kundfavorit i mysiga Lagos  I Lagos, en härlig stad på östra Algarve som lever året om, erbjuder vi boende vid den eleganta marinan. Här har ni gångavstånd till stadens centrumkärna med stor och trevligt utbud av restauranger, shopping, kaféer och nöjen. Lagos är en favorit för många på Algarvekusten och här finns dessutom de berömda grottorna att besöka och närhet till flera andra gemytliga orter som Alvor och Palmares bland annat. Boendet på Marina Club sker i moderna lägenheter bestående av ett sovrum, kombinerat vardagsrum och kök samt en balkong. Vid poolområdet finns bar och restaurang, flera sådana finns dessutom direkt utanför hotellet på den populära hamnpromenaden. Golf spelas på en utav Algarves senaste och redan bäst beryktade banor, Palmares GC med 27 hål. Hit tar det ca 10 minuter med hotellets golfshuttles.  Detta paket inkluderar även flygresa.  
1 resa 11 oktober
Vilamoura - 5* Pestana Vila Sol
Portugals golfmekka  Strax utanför Vilamoura ligger detta bekväma golfhotell med 27 håls banan Vila Sol utanför dörren, inbjudande pool och lugna omgivningar. Tio minuter taxiresa bort finner ni Vilamouras hamn med restauranger, nöjen, butiker och lyxyachter. 5 rundors spel på hemmabanan Pestana Sol Championship course. Ett komfortabelt paket för er som vill upptäcka Algarve och bo granne med kustens puls.    
1 resa 11 oktober
Proresa med Bedinge GK - 4* Parco de Medici
Träningsresa med Bedinge GK På oslagbart läge i en av Europas vackraste huvudstäder, Rom, ligger Parco de Medici som en oas för soltörstande golfare. Ett fåtal minuters transfer tar er till de båda flygplatserna Fiumicino och Ciampino och med taxi eller hotellets shuttle är ni i centrala Rom på enbart en halvtimme. Med andra ord en perfekt kombination om ni vill blanda högklassig golf med ett stort utbud av kultur, shopping, historia, nöjen och gastronomi under er semester. Vid hotellet ligger 27 håls parkbana bestående av en utmananande mästerskapsbanan och en något mer förlåtande 9 hålsbanan. En kombination som ger något för alla golfare oavsett erfarenhet. Ta även chansen att spela Marco Simone som är värd för Ryder Cup 2023, detta ligger som tillval i sista bokningssteget. Fär mer info om banan, gå gärna ner och kika under golffliken. 
1 resa 21 oktober
Jerez - 5* Barcelo Montecastillo Golf Resort 1 Vecka
Den bästa golf-, sport-, och Spa-upplevelsen i Jerez  Barceló Montecastillo Golf Sports Resort   Ett spektakulärt 5* hotell, nyligen renoverat, omgivet av en fantastisk natur och ett 1800-talsslott i utkanten av Jerez de la Frontera. Denna resort har ett privilegierat läge bredvid det berömda Circuito de Velocidad, en halvtimme från stranden och bara 10 minuter från stadens flygplats. Hotellets fantastiska sportfaciliteter inkluderar en 18-hålsbana designad av Jack Nicklaus och en driving range.  Dess innovativa U-Spa har bastur, en bubbelpool, massagerum och en fitnessstudio, samt otroliga specifika behandlingar för varje sport och exklusiva skönhetsbehandlingar. I Ricardos kafé eller restaurang El Lagar kan gästerna njuta av regionala och internationella rätter, tillagade med endast de bästa produkterna.
7 resor nästa avresa 11 oktober
Anders Jönsson-Lloret de Mar - 4* Olympic Park
Denna resan är för dig som älskar padel! På 4 dagar får vi in hela 9 timmar spel! Ta chansen att åka med likasinnade eller samla ihop ett gött gäng och anmäl er tillsammans. Ni får under er vistelse hjälp att förbättra ert spel med stöd av Anders Jönsson. Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg T/R och padel, lägg där till halvpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 
1 resa 17 september
Alicante - 4* Bonalba Golf Resort
Prisvärd golfresa med närheten till allt  Bonalba Golf Resort erbjuder en bekväm resa med kort förflyttning från flygplatsen i Alicante, närhet till stadsliv och strand samt golfbana vid hotellet. Här kan man efter en dag på banan varva ner i utomhus- eller inomhuspoolen, i restaurangen eller puben. Vill man aktivera sig ytterligare når ni Alicante centrum och hamn på ca femton minuter med bil. Utöver spel på Bonalba ingår 18 hål på uppskattade Alenda Golf ca trettio minuter från hotellet.  
1 resa 18 oktober
Tennisresa till Mallorca, 16 - 19 September.
Solig tennisresa med erfaren tränare Häng med på denna gruppresa tillsammans med Höllvikens Tennisklubb  och kombinera tennis med vackra Mallorca. Boende sker på 4* Hotel Zafiro Rey Don Jaime som ligger i Santa Ponsa med endast 300m till tennisbanorna. Med på plats är tennistränaren Kalle Averfalk.
1 resa 16 september
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top