Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med InShape Travel

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Portugal, Alentejo - Yoga & ridning
| Flera datum | I Portugal med sitt fantastiska klimat kan du ta del av givande dressyrlektioner och härliga uteritter, varvat med skön yoga. Som ryttare har vi oftast full fokus på att våra hästar får rätt träning, mat och förutsättningar att prestera. Men vi glömmer lätt vår egen del av detta samarbete. Den här veckan kommer vi att, förutom ridningen, att fokusera på ryttarens speciella behov med hjälp av yogans fantastiska system. Det finns tre olika ridprogram att välja på och alla kombineras under denna vecka med yoga. 
1 resa 9 oktober
Portugal, Alentejo - Yoga & ridning
| Flera datum | I Portugal med sitt fantastiska klimat kan du ta del av givande dressyrlektioner och härliga uteritter, varvat med skön yoga. Som ryttare har vi oftast full fokus på att våra hästar får rätt träning, mat och förutsättningar att prestera. Men vi glömmer lätt vår egen del av detta samarbete. Den här veckan kommer vi att, förutom ridningen, att fokusera på ryttarens speciella behov med hjälp av yogans fantastiska system. Det finns tre olika ridprogram att välja på och alla kombineras under denna vecka med yoga. 
1 resa 9 oktober
Spanien – Yoga & Pilates på Fuerteventura
| Varje vecka | Välkommen till vår året-runt-pärla på Kanarieöarna. Här möts du av vulkanlandskap, kristallklart vatten och ett milt klimat hela året. Det innehållsrika programmet med både yoga och pilatesklasser baseras på mer än 10 års erfarenhet, planering och förfining. Teamet av entusiastiska och professionella lärare väntar på att få hjälpa dig att slappna av och njuta av de utmärkta klasserna. Och det finns gott om tid för sol och strand för den som vill.
32 resor nästa avresa 28 maj
Italien, Sicilien – Ashtanga Yoga Retreat med Yogashala Stockholm och Lisa Lalér
| 2022-10-08 och 2023-09-30 |   Följ med oss till underbara Sicilien för en veckas Ashtanga Yoga Mysore-style Retreat Resan vänder sig till dig som självständigt kan ordningen på minst solhälsningarna och stående positioner och som vill fördjupa din praktik och förståelse av yoga under några intensiva dagar.   Kursen hålls på Sicilien precis vid havet i närheten av Cefalú. En underbar plats för en vecka med yoga, sol, bad och god mat.  Njut av stranden, solen och omgivningen mellan yogapassen varje morgon och kväll.  Yogan utövas antingen i det fina yogarummet eller på en av terrasserna med utsikt över havet. Klasserna leds av Lisa Lalér som är en rutinerad Ashtanga-lärare. Någon av dagarna ger vi oss kanske ut på en morgonpromenad till "La Rocca" och upplever den fantastiska utsikten. Fullbokat. Mejla oss om du vill stå på väntelista.
2 resor nästa avresa 8 oktober
Marocko – Yoga & surfing
| Varje vecka | Praktisera yoga vid soluppgång och solnedgång, ta surflektioner i ett ljuvligt hav och vila ut i trevligt boende. Retreatet kan beskrivas som väldigt ”laid back”, det är en mycket avslappnad stämning och man kan göra precis så mycket eller så lite som man själv vill utan några som helst krav på prestation. Hit kommer man för att slappna av och verkligen bara ta det lugnt och njuta av sol, värme, yoga och surfing. Du äter gott, hälsosamt och näringsrikt från det marockanska köket. Marocko har en av de vänligaste kulturerna i världen. Här har man skapat en konst av att koppla av med vänner, dricka mintte och leva ett liv utan stress. Lägg till surfarnas energigivande och avslappnade livsstil så förstår du att detta är den perfekta platsen för en Yoga & Surf-semester! Sex dagar i veckan erbjuds det två yogaklasser per dag, en på morgonen och en på kvällen. Yogaklasserna äger rum på någon av takterrasserna - havsutsikten är spektakulär och solnedgångarna över havet är underbara. Åt andra hållet har du utsikt över de vackra Atlasbergen.  Läs artikel om denna resa >>
31 resor nästa avresa 28 maj
Italien – Yoga i charmerande medeltida by
| Många datum | Koppla av med yoga i en medeltida by i soliga Italien. Retreatens filosofi bygger på hälsa, avslappning, bra mat, italiensk kultur, ekoturism och natur. Dina värdar arbetar efter en etisk och ekologisk övertygelse och de är måna om att tillvarata naturens resurser och det lokala kulturarvet. Retreaten har funnits sedan 1998 och var det första i sitt slag i Italien. 
17 resor nästa avresa 23 maj
Spanien – Yoga & vandring i spektakulär natur
| Flera datum | Om du söker efter en resa med yoga & vandring har du hittat rätt nu!   Här bor du fint omgiven av underbar natur med mäktiga berg och oexploaterad natur i en av Spaniens vackraste nationalparker. Efter yogan eller vandringen kan du svalka av dig i poolen med utsikt över bergen. I en mysig spansk miljö blir du serverad fräscha vegetariska måltider baserade på lokala råvaror. Det ingår fyra dagliga varierade yogaklasser och två vandringar under veckan.  Boka 2 månader innan så får du 1000 SEK rabatt Boka 5 månader innan så får du 1600 SEK rabatt   Rabatterna dras av när du fyller i din bokningsförfrågan.
2 resor nästa avresa 21 juni
Sverige, Dalarna – Yoga, vandring och massage i Idre med Didi
| 2022-07-30 | 2022-08-13   | 2022-08-27 | En mysig vecka med spännande äventyr och en liten grupp på max 6 personer. Varje morgon och kväll blir det skön yoga som balanserar upp ditt "system" och hjälper dig till stillhet och djupavslappning. Yogan är lugn och skön. Yinyoga, Mediyoga, Ananda Marga yoga och Restorative yoga blandas under veckan. Allt med fokus på att hitta balans, komma ner i varv och hitta återhämtning och ny energi. Detta förstärks med en underbar avslappnande massage.  En av dagarna gör vi en vandring med renar. Vi går med renarna genom trollskogen och får sedan en samisk fika där dom berättar om samekulturen och livet som renskötare. Dessutom gör vi en vandring till Sveriges högsta vattenfall, en med båt över till Norge och vandring tillbaka till Sverige samt en vandring vid Städjan och Nipfjället. När vi har lust kan vi avsluta dagen med ett härligt bastubad.  Detta blir alltså en riktigt lyxig och spännande vecka som kommer fylla dig med energi och glädje som du kan bevara länge.
3 resor nästa avresa 30 juli
Portugal, Algarve – Yoga & Soul Food
| 2022-04-03 och 2022-10-23 | I södra Portugal är klimatet milt och soligt året runt. I en lugn miljö på detta välrenommerade retreatcenter får du kvalificerade yogaklasser i en avslappnad stämning som ger en behaglig atmosfär. Yoga & Soul Food Retreat är ett retreatprogram som i grunden har arrangerats under snart 20 år med många återkommande deltagare. Oavsett om yoga är något nytt för dig eller om du är en fulländad yogi så kommer du uppskatta yogaklasserna med inriktning på detox, dvs att få en avgiftningseffekt i kroppen. Varje dag ges det en meditationsklass och två yogaklasser med asanas (yogaställningar), pranayama (andingsteknik) och yoga nidra (avslappning).  Du blir serverad frukost, lätt lunch och middag, allt baserat på hälsosamma vegetarisk råvaror fria från tillsatser. Genom kombinationen av yoga och de måltider som serveras kommer du fyllas av ny energi. Du kommer lämna retreaten med en djupare förståelse av yoga, en känsla av en lättare och renare kropp, ett avslappnat och klart sinne, ett öppet hjärta och strålande ögon. Utövare på alla kunskapsnivåer är välkomna, undervisningen anpassas efter individerna i gruppen. 
1 resa 23 oktober
Kroatien – Yoga i den kroatiska övärlden
| Många datum 2022 | Åk till den ljuvliga paradisön Hvar i den kroatiska övärlden för en vecka med harmoni, yoga samt intressanta utflykter. Dina värdar tar väl hand om dig, bjuder på god vällagad vegetarisk mat, härlig yoga, utflykter, lugn och ro. Närheten till flera vackra små hamnstäder ger möjlighet även till shopping, bad och semesterliv för den som så önskar. Ön är över åtta mil lång och ligger en och en halv timmes bekväm båtresa från Split. Här finns allt; underbara vyer, fantastiska berg, kristallklart turkosblått vatten, grönska, massor av lavendel, sol och bad. Det finns en jättefin yogaplattform för de dagliga yogaklasserna. Och de dagliga utflykterna gör att du får se och uppleva mycket av den underbara ön. Du kan välja mellan flera olika innehållsrika program som alla beskrivs nedan.
13 resor nästa avresa 29 maj
Italien, Sardinien – Reset Your Mind med yoga & meditation med Ellinor Läth
| 2022-09-10 | Total mental återhämtning  Vakna upp till ljuset av de första solstrålarna på dagen med havets avlägsna brus i bakgrunden. Med yogamattan i handen letar du dig igenom olivträd ner till stranden vid den turkosblåa viken eller till den mysiga yogashalan för att starta dagen i lugn och ro. Här börjar vår yogavecka som går under temat "förundran och stilla närvaro”. Få platser är så inbjudande för alla sinnen som Sardinien. Detta retreat handlar om att stanna upp och vända uppmärksamheten inåt för återhämtning, grundande och stilla närvaro. Som inspiration låter vi sinnena fyllas av Sardiniens havsdoft, den ljumma solen mot huden, vyerna av oändliga vita stränder, olivträd, blommor och smaken av autentisk italiensk mat. Det finns mycket som väcker förundran och bidrar till en känslomässig avslappning här.  Du leds genom hatha/vinyasa-yogapass med fokus på att stärka och grunda kropp och sinne, samt Yinyoga i kombination med meditation för återhämtning och stilla närvaro.  Vi skapar förutsättningar för att du ska kunna återvända till vardagen starkare och smidigare i kroppen och med ett lugn inombords som det är lätt att återvända till. Vi gör även små workshops med skrivande och tar vara på de små magiska stunderna som solens upp och nedgång samt gemenskapen med likasinnade. Under veckan varvar vi två yoga och meditationspass per dag med sol, fin gemenskap, strand och poolhäng eller varför inte hyra en cykel och utforska de små närliggande pittoreska byarna där du även kan äta lunch? Vårt hotell är ett smakfullt ”rural casa” med fantastisk utsikt och bara 200 meter till stranden. Frukostbuffe och gemensam middag ingår.  Möjlighet att som tillval boka båtutflykt. Din lärare heter Ellinor Läth som är välutbildad och har mångårig erfarenhet av yogaundervisning och retreat, läs mer om henne nedan. Ellinor fungerar även som gruppledare och tar på bästa sätt hand dig. Hon har haft retreat på detta hotelle tidigare och löser eventuella frågor som dyker upp på plats.
1 resa 10 september
Spanien, Andalusien – Elegant wellness-retreat utanför Marbella
| Varje vecka | Välkommen till ett exklusivt retreat-hotell, en elegant gömd fristad en halvtimme från Marbella, full av lugn och harmoni, där du omges av fridfull natur, prasslande apelsinlundar och sipprande små vattenfall. Retreatet har en stilfull atmosfär, andas asiatisk skönhet och österländsk visdom och är designat med inspiriation från Thailand och Bali. Det finns 12 dubbelrum och 2 sviter, alla är individuellt designade och några har väggar utsmyckade av lokala konstnärer. Väldigt prisvärt med tanke på miljön och kvaliteten in i minsta detalj. Här väljer du mellan retreat-program med fokus på - Yoga - Detox - Viktminskning - Fitness - Pilates - Avslappning I grundpriset ingår yoga-programmet. de övriga programmen innebär en tilläggskostnad på ca 3000-6500 SEK och väljs som ett tillval när du klickar på Boka på förfrågan och därefter Gå vidare, där finns även priserna för respektive program.  Läs mer om innehållet i varje program nedan. Det här är en plats där du återfår din energi, balans och fokus genom dagliga yogaklasser, meditation och personligt stöd. Du erbjuds även ett utbud av spa-behandlingar som kombinerar österländska och västerländska traditioner. Även om du deltar i ett fullt yoga- eller detox-program är målet att du får tid för personlig reflektion, självförståelse och din fortsatta personliga utveckling.  Du får möjlighet att lära dig mer om de positiva effekter som en mer balanserad livsstil kan ge. Målet är att ge råd, uppmuntra och utbilda men aldrig förmana.
30 resor nästa avresa 4 juni
Italien, Sicilien – Yogasemester med Leela Grethe Hansen
| 22-29 oktober 2022 |   Kombinera Iyengaryoga och semester på underbara Sicilien  Den certifierade Iyengaryoga-läraren Leela Grethe Hansen välkomnar dig att följa med på en veckas yogasemester med stärkande och lugnande klasser i Iyengaryoga. Kursen passar bäst för dig som har någon erfarenhet av Iyengaryoga eller har bekantat dig med andra yogaformer. Kursen hålls på Sicilien precis vid havet i närheten av Cefalú. En underbar plats för en vecka med yoga, sol, bad och god mat.  Yogaklasser varje morgon, förmiddag och kväll. Vi håller till  i det fina yogarummet eller på en av terrasserna med utsikt över havet. Mellan yogaklasserna har du egen tid att njuta av den vackra omgivningen. Någon av dagarna ger vi oss kanske ut på en morgonpromenad till "La Rocca" och upplever den fantastiska utsikten.
1 resa 22 oktober
Sverige, Dalarna – Tyst retreat i Älvdalen
| 2022-07-01 | Inspirerande föreläsningar, skön yoga, vego-mat och meditation Denna retreat har fokus på återhämtning, självstudie, tystnad, medveten närvaro med känslodetox med yogapsykologi & yogafilosofi. Dagarna är designade efter ayurvedisk livgivande livsrytm för att stödja kontakten med sig själv, sin egen rytm och varande och varvas med naturupplevelser, yogaövningar, meditationer, samtal i grupp, vila och vegetariska matstunder. Hit ska du åka om du vill fördjupa kontakten med dig själv och uppleva transformation. Du får dessutom med dig kunskaper inom yogatraditionen vilket innebär att du får ett ramverk, kopplat till dina upplevelser, att vila på. Släpp bagaget - frigör gamla mönster, negativa laddningar i relationer Lär dig verktyg för effektiv känslodetox Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi Få tid för att vara här och nu i tystnad. I stillhet och närvaro klarnar mycket upp. Bara genom att vara upplöses illusioner och mer frihet finns tillgänglig inom oss. Lär dig att vara tillåtande. Du behöver inte acceptera, men väl vara i tillåtande av det du upplever i livet. Få tid för reflektion och att se dig själv och välja vad du vill skapa Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en fördjupning och en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med. Retreatet leds av Minanda Fritz som har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att vägleda personlig utveckling för grupper och individer sedan mer än 30 år. Det unika med Minanda är att hon kombinerar sin akademiska utbildning i psykologi och som terapeut inom KBT/DBT med en djupgående kunskap och erfarenhet inom alternativmedicin, personlig utveckling och yoga. Om du vill ha ytterligare information om programinnehåll etc, kontakta oss så får du kontaktuppgifter till Minanda.
1 resa 1 juli
Sverige, Dalarna – Yoga & golf i Älvdalen
| 2022-08-03 | Härlig golf i Älvdalen, skön yoga, vegomat och meditation Yoga & Golf-retreaten är till för nybörjare och de som inte spelat på ett tag, målet är att du får tillgång till den egna rytmen och den egna stilen. Men retreaten är även för dig som spelar bra och som behöver återhämtning, återkoppling till kroppen och knoppen.  Yogan stödjer golfen på ett ypperligt sätt och bidrar till oreaktivitet och kontinuerligt fokus. Dessa egenskaper behövs inom golfen likväl som i livet i stort. Därför stödjer yogapsykologin vårt innersta och vårt agerande på bästa sätt. Dessutom bidrar yogaövningar till mer styrka, flexibilitet och rörlighet och detta utgör viktiga centrala delar för alla golfare. Detta är basen under retreaten som innehåller yogaövningar, meditation och golf.  Omfattningen av golfen är ca 3 timmar/dag och målet är att lära sig grunderna med olika slag, chippning och puttning. Vi är både vid Älvdalens och Moras golfklubb och avslutar med banspel för de som vill.  Greenfee (ban-avgift) och bollar ingår inte utan betalas på plats. Man kan låna klubbor vid träningen. Ute på banan behövs egna klubbor. Retreatet leds av Minanda Fritz som du kan läsa mer om nedan. Om du vill ha ytterligare information om programinnehåll etc, kontakta oss så får du kontaktuppgifter till Minanda.
1 resa 3 augusti
Sverige, Dalarna – Återhämtningsretreat i Älvdalen
| 2022-09-25 | Vila, vila, vila och återhämtning med djupa guidade meditationer och yoga Här skapas dagen utifrån dina individuella behov.  Hit ska du åka om du vill fördjupa kontakten med dig själv och få återhämtning. Du får dessutom med dig kunskaper inom yogatraditionen vilket innebär att du får ett ramverk, kopplat till dina upplevelser, att vila i. Dagen är designad efter ayurvedisk livgivande livsrytm för att stödja kontakten med dig själv, din egen rytm och varande och varvas med naturupplevelser, yogaövningar, meditationer, samtal i grupp, vila och vegetariska matstunder. Fokus under denna återhämtningsretreat: Släppa bagaget - frigöra gamla mönster, negativa laddningar i relationer Ladda batterierna - fylla kropp, tanke och känsla med ny frisk energi Tid för att vara här och nu. I stillhet och närvaro klarnar mycket upp. Bara genom att vara upplöses illusioner och mer av frihet finns tillgänglig för oss. Lära sig att vara tillåtande. Du behöver inte acceptera, men väl vara i tillåtande av det du upplever och som du har svårt att acceptera i livet. Självstudie -  tid för reflektion och att se dig själv och välja vad du vill skapa Retreaten leds av Minanda Fritz som har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att vägleda personlig utveckling för grupper och individer sedan mer än 30 år. Det unika med Minanda är att hon kombinerar sin akademiska utbildning i psykologi och som terapeut inom KBT/DBT med en djupgående kunskap och erfarenhet inom alternativmedicin, personlig utveckling och yoga.  Om du vill ha ytterligare information om programinnehåll etc, kontakta oss så får du kontaktuppgifter till Minanda.
1 resa 25 september
Sverige, Dalarna – EMCT terapeut-utbildning
| Startar 2022-05-27 samt 2022-11-18 | Verktygen som hjälper  Denna utbildning vänder sig till dig med erfarenhet av att arbeta med människor i utvecklingsprocesser och som vill utveckla din förmåga och verktygslåda ditt arbete. EMCT är en effektiv metod som på ett direkt och tydligt sätt ger förutsättningar för att frigöra och förändra djupt rotade emotionella och mentala mönster och blockeringar. EMCT-metoden kan utgöra ett starkt komplement till annan terapeutisk inriktning och hälsometod och ger deltagaren tillgång till ett vidgat perspektiv inom psykiskt och fysiskt lidande och läkande. Du kanske arbetar med barn som lärare, präst, KBT-terapeut eller kanske med massageterapi eller naprapat.  Då kan denna 2-åriga utbildning passa dig och utveckla din förmåga att vägleda och hjälpa människor i utveckling. I utbildningen ingår en introduktion till utvecklingspsykologi, anknytningsteorierna, KBT, MI mm. EMCT-METODEN EMCT (Emotional Memory Clearing Therapy) är en unik metod för känsloreglering och är effektiv i att komma åt, synliggöra och ladda ur djupt rotade mönster och känslor som ofta ligger i det undermedvetna. EMCT är utvecklat av Minanda och är ett resultat av 30 års arbete med terapeutiska processer och mer än 10 000 timmar kliniskt arbete.  Utbildningen leds av Minanda Fritz (läs mer nedan) och sker delvis online. "Minanda är en varm och tydlig kursledare som blandar ett andligt djup med färsk evidensbaserad kunskap. Perfekt kombination för mig. Dessutom upplevde jag att inlärningen och sessionerna blir väldigt inkännande, att de sker på mina villkor. Vilket då stärker den transformerande kraften. I kombination med de EMCT sessioner jag haft med Minanda så känner jag nu mer hopp om framtiden.” EMCT studerande 2020 Läs mer här >>
1 resa 27 maj
Portugal – Yoga Delight Holiday i Algarve
Diana (se nedan) har utvecklat detta program utifrån sina många års erfarenhet av att leda internationella yogaretreats. Denna yogavecka handlar om att ha kul med yoga och kommer också att lära dig hur du kan dra nytta och njuta av det som yogalivsstilen har att erbjuda. Veckan är uppbyggd kring ett koncept som ska skapa glädje och lyckokänslor. Den innehåller yoga + meditation + avkoppling + fräsch och utsökt vegetarisk mat, allt i en omgivning omgiven av en fantastisk och havsnära miljö. Detta program ges bara under sommarmånaderna då det södra Portugal är som grönast och soligast. Du får dagligen 5 timmar med yogaklasser (meditation, asanas, pranayama, teori, filosofi, djupavslappningstekniker) i en avslappnad stämning men ändå med hög kvalitet på allt. Alla kunskapsnivåer är välkomna. 
2 resor nästa avresa 19 juni
Spanien – Iyengaryoga på lovordat retreat
| Flera datum |   Varmt välkommen till en exotisk yogavecka på en vacker spansk finca som är enormt omtyckt bland internationella yogalärare och är nästan fullbokad med yogaretreats två år framåt. Den stora moderna yogasalen är något alldeles extra, en av snyggaste vi har sett, och dessutom har den alla de redskap som behövs för Iyengaryoga som är yogastilen som lärs ut under veckan. Veckan innehåller långa och givande dagliga yoga asana- och pranayama-klasser på förmiddagen, och eftermiddagsklasser med guidad praktik eller filosofi-workshop. Njut av poolen, solen och den vackra miljön mellan yogapassen. Din läsare Rachel har hållit internationella Iyengaryoga-retreat under 20 år och har en enorm erfarenhet. Undervisningen sker på engelska. Vissa datum är för dig med mindre yogaerfarenhet, medan det på andra datum krävs minst 2 års erfarenhet av Iyengarayoga eller god erfarenhet av andra yogastilar (även för nuvarande eller blivande yogalärare).  “A finca-style hotel in the hills above Malaga that has, incongruously perhaps, one of the flashiest yoga studios I have come across”     “There are excellent retreats in southern Spain but this one near Málaga, has a new shala with a yoga wall allowing for a rare level of precision and teaching”
3 resor nästa avresa 29 maj
Sverige, Dalarna – My Sprit Sound Yoga yogalärarutbildning
| Startar 2022-09-02 | Holistiskt & integrerat yogalärarprogram  Denna yogalärarutbildning är kvalitetssäkrad av KRY, Kroppsterapeuternas yrkesförbund och är helhetsinriktad, kontextorienterad, djupgående och omfattande. KRY-certifieringen  innebär att elever som går MSY-utbildningen är försäkrade under utbildningen och kan vid godkänd utbildning bli kvalitetssäkrad medlem i förbundet.  Myspiritsoundyoga och Livshälsas utvecklande och transformerande yogalärarutbildningsresa med fokus på yogaterapi och utvecklingsprocesser individuellt och i grupp under 1,5 år.  Utbildningen har funnits sen 2003 och är godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund. Passar för alla som vill hitta sig själv och börja ett nytt kapitel i livet,, ta hand om sig själva, återhämta sig, få stöd i att sadla om, arbeta och leva holistiskt med yogan, utvecklas både känslomässigt, mentalt som andligt, frigöra sin livsenergi & leva sin potential i livet. Utbildningen sker under 13 moduler både online och IRL. Tre av modulerna är 9 dagarsretreat på sköna Levagården i Älvdalen Utbildningen leds av Minanda Fritz (läs mer nedan) och sker delvis online. "Minanda är en varm och tydlig kursledare som blandar ett andligt djup med färsk evidensbaserad kunskap. Perfekt kombination för mig. Dessutom upplevde jag att inlärningen och sessionerna blir väldigt inkännande, att de sker på mina villkor. Vilket då stärker den transformerande kraften. I kombination med de EMCT sessioner jag haft med Minanda så känner jag nu mer hopp om framtiden.” EMCT studerande 2020 Läs mer här >>
1 resa 2 september
Sverige, Åre – Yoga & vandring i Årefjällen
| 2022-09-21 | Välkommen till en retreat för återhämtning och inspiration i fantastiska Årefjällen. Vi befinner oss i Åres magiska fjällvärld. Med hjälp av fjällets magiska natur och yogans medvetna verktyg förhöjer vi upplevelsen. Bland fjällbjörkar, bäckar och naturens skiftande färger i september skapar vi yogasalen. Under dessa dagar väver vi ihop yoga, vandring, skogsbad och kallbad i en fin harmoni. Dagarna leds av Fia Aunsmo som är både yogalärare och vildmarksguide med många års erfarenhet av verksamhet i Åre. Vi bor på Hotel Åre Fjällsätra som har en varm, mysig och familjär atmosfär. Varmt välkommen!
1 resa 21 september
Slovenien – VitaDetox-vecka
Slovenien är för många svenskar en gömd pärla. Landet är fantastiskt vackert och ståtar med en rik wellnesstradition och har några av de äldsta kurorterna i Europa. Detta detoxprogram genomförs i hjärtat av orörda landskap på ett ifnt hotell med tillgång till ett brett utbud av hälsotjänster och behandlingar. Hotellet är en stolt mottagare av priserna Best Health Center in Slovenia Award och National Geographic Traveller Luxury Spa Award. Hotellrum och sviter är ljusa och rymliga. Vita-Detox är ett allt-i-ett detoxprogram som inkluderar diet, motion och behandlingar. Programmet övervakas av en näringsexpert och en personlig tränare, stimulerar utrensningen av skadliga ämnen från kroppen och förbättrar energibalansen. En del av programmet innehåller fysisk aktivitet (PACE, Pilates, och konditionsträning) eftersom motion har många positiva effekter, bland annat stimulerar den förbättrade cirkulationen detox-effekten, samtidigt som det hjälper oss att minska kroppsfett. Detta är inte en gruppresa utan all fokus är på dig som individ för att du ska uppnå dina mål. Läs mer om det innehållsrika programmet nedan. Vi visar här 7-nättersprogrammet, men det kan även bokas som 5, 10 eller 14 nätter, kontakta oss om du är intresserad av det.
30 resor nästa avresa 29 maj
Slovenien – SlimFit viktminskningsprogram
Minska i vikt utan att vara hungrig! Ät fem lågkalori-måltider per dag. En hälsosam diet och träning med dina mål i fokus. SlimFit-programmet är ett all-inclusive och väl genomarbetat viktminskningsprogram. Med hjälp av senaste medicinsk kunskap och under sakkunnig ledning fokuserar programmet på att åtgärda övervikt. Personalen är serviceinriktad och tillmötesgående. Du kommer att känna dig varmt välkommen och blir väl omhändertagen av hotellets tränare och annan personal. Detta är inte en gruppresa utan all fokus är på dig som individ för att du ska uppnå dina mål. Träffa näringsspecialisten och den personliga rådgivaren/tränaren som båda är mycket engagerade och kunniga inom sina områden, och som gör allt de kan för att du ska uppnå de mål ni sätter upp tillsammans. Vi visar här 7-nättersprogrammet, men det kan även bokas som 5, 10 eller 14 nätter, kontakta oss om du är intresserad av det.
30 resor nästa avresa 29 maj
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top