Resor med innehåll

Från 64 svenska arrangörer som brinner för upplevelser

Populära temaresor med S&S-resor

Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!.
Heiligenhafen shopping
Vi åker till Heiligenhafen på en endagstur för att shoppa. Resan går via Öresundsbron (alt. Hb-Hö t.o.r ) & Rödby-Puttgarden t.o.r. Vi stannar 1 timme & 45 minuter vid Fleggaard. Max 100 kg  shoppingvikt per resenär. Vi tillåter EJ väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i de kartonger som finns i butikerna. Alla kollin SKALL vara märkta med namn & påstigningsort på resenär väl synligt. OBS! Pass eller internationellt id är obligatoriskt. Körkort är EJ giltig legitimation i Danmark eller Tyskland. Vi att säljer extra lastvikt per person istället för extra platser och kräver personnummer på alla resenärer för att kunna ha rätt antal resenärer. Vi kommer att ha kortare beslutstid om att ställa in resor med kort varsel om inte godtaget antal uppnåtts eller länderna ändrar sin inreseregler. Från den 27/4 2022 lägger vi tillbaka bokningen på vår egen hemsida. Bokningsrabatt vid bokning via internet 80:-/ pers.  
6 resor nästa avresa 31 maj
Shopping Rostock 2 dgr.
Vi lämnar hemorten och åker via Helsingborg-Helsingör, Gedser-Rostock till Calles i Rostock där vi stannar för shopping 1,5 timme. Sen åker vi till vårt hotell och får fri tid. Efter sovmorgon och en god frukost lämnar vi hotellet kl.10,30 och åker hemåt med ett stopp på Bordershop i Rostock. Bagagevikt 175 kg/ person. Rostock är en 800 år gammal hansa- och hamnstad belägen vid floden Warnow några kilometer innanför Östersjöns kust. I centrala Rostock finns även en uppsjö av trevliga butiker som inbjuder till shopping. Under vistelsen i Rostock bor vi på Penta Hotel, som ligger centralt i Rostock.
1 resa 22 oktober
Mamma Mia! The party - Göteborg
Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY... Musikalen Mamma Mia! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo det verkade fungera. Efter fyra år på Tyrol i Stockholm för fulla hus, kommer nu samma koncept till Rondo i Göteborg. Björn Ulvaeus har gjort det igen! Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga och bara "having the time of your lives" i en Mamma Mia-värld!    Matinéföreställning: 1/10 2022  
1 resa 1 oktober
Rostock Weekend
Dag 1 lämnar vi hemorten och åker via Helsingborg-Helsingör, Gedser-Rostock till Calles i Rostock där vi stannar för shopping 1 timme. Sen åker vi till vårt hotell och får fri tid innan middag serveras. Dag 2 har vi fri tid att ägna oss åt stadens möjligheter, shopping eller kanske en tur med spårvagn ut till Warnemünde, som är en stadsdel i norra Rostock vid floden Warnows mynning som gett orten dess namn. Warnemündes 150 meter breda sandstrand är den längsta på den tyska Östersjökusten. Dag 3 efter frukost lämnar vi hotellet kl.09,00 och åker hemåt med ett stopp på Bordershop i Rostock. Bagagevikt 100 kg/ person. Rostock är en 800 år gammal hansa- och hamnstad belägen vid floden Warnow några kilometer innanför Östersjöns kust. I centrala Rostock finns även en uppsjö av trevliga butiker som inbjuder till shopping. Under vistelsen i Rostock bor vi på Penta Hotel, som ligger centralt i Rostock.
1 resa 7 oktober
- Alla temaresor samlade på ett ställe. Sök inspiration och boka!
Systersajter
Top